Cautare

3428 de rezultate pentru "un b rbat de 200 de kilograme" (2.70 secunde)
Oana Mizil a slabit 24 de kilograme fara sa tina dieta! La ce metoda a apelat pentru a da jos kilogramele in plus, dar si ce trucuri inedite de frumusete a invatat de la bunica.
Presa rusa relateaza ca o drona kamikaze cu 17 kilograme de explozibil a cazut in regiunea Moscova. Aceasta a fost gasit in satul Vorovskoie de langa Noginsk, potrivit Nexta.
O vedeta de la noi a fost diagnosticata gresit de medici! A luat medicamete pentru o boala pe care nu o avea si a ajuns sa se ingrase 25 de kilograme. Cum a aflat ca este tratata gresit, ne spune chiar ea, intr-un interviu tulburator
Un peruan care a fost prins cu 5 kilograme de droguri pe Aeroportul Henri Coanda, a fost trimis in judecata.
Celebra cantareata Adele a facut furori cand a postat primele fotografii in care arata extrem de diferit. Iata care este dieta cu care artista a reusit sa slabeasca 30 de kilograme.
Cristina Spatar a avut parte de un eveniment grandios. ... Rochia de mireasa a cantarit aproape 10 kilograme.
Cu 18 puncte prevazute pe ordinea de zi si desfasurata in doua reprize, sedinta de ieri a Consiliului Judetean Satu Mare a fost intrerupta de videoconferinta organizata de fostul prim ministru al Romaniei si actualul presedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase.
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
Taxele si impozitele pentru firme, piata de capital, subventiile in agricultura, tranzactiile imobiliare, leasingul financiar, polita auto RCA si multe alte domenii vor functiona dupa reguli noi.
alarii mari, bonusuri, prime la nivel de multinationala pentru angajati si directori. In peisajul economic romanesc exista o categorie de firme tratate cu delicatete si cu mare discretie de autoritati:
In Romania exista in jur de 200 de carti digitale si doar 4.000 de eReadere. Librarii de la noi anunta insa ca 2011 va consemna explozia pietei de eBook-uri, dupa modelul din Occident.
Protestatarii sunt nemultumiti de nivelul si de modalitatea acordarii stimulentelor. ... Dupa ce saptamana trecuta, timp de doua zile, angajatii DGFP Olt au fost in greva, ieri acestia au declansat din nou un protest spontan. Aproximativ 180 de protestatari s-au adunat in fata Palatului de Finante Olt.
Protestatarii sunt nemultumiti de nivelul si de modalitatea acordarii stimulentelor. ... Dupa ce saptamana trecuta, timp de doua zile, angajatii DGFP Olt au fost in greva, ieri acestia au declansat din nou un protest spontan. Aproximativ 180 de protestatari s-au adunat in fata Palatului de Finante Olt.
Unde sunt cele 200.000 de noi contracte de munca incheiate in doua saptamani de care vorbeste Boc? Codul muncii a dus la incheierea a aproape 200.000 de noi contracte de munca in doua saptamani, spune premierul.
Un text normativ adoptat de guvern la sfarsitul saptamanii trecute obliga patronii caselor de amanet sa majoreze capitalul social al societatilor la 200.000 de euro. ... In asemenea conditii, cele mai multe case de amanet din Craiova sunt sortite disparitiei. Patronii sustin ca suma ceruta de guvern este exorbitanta.
Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a anuntat in urma cu o zi ca la sfarsitul acestui an va intra in circulatie o noua bancnota, de 200 de RON.
De Ziua Nationala, romanii vor avea in buzunare noua bancnota de 200 de lei. Potrivit BNR, bancnota de 200 de lei va fi cea mai utilizata la ATM-uri. Banii vor avea pe fata portretul lui Lucian Blaga, iar pe verso statuia Ganditorului de la Hamangia.
Pe langa o amortire a pietei imobiliare, datorata in mare masura si sarbatorilor de iarna, aderarea Romaniei la Uniunea Europeana a venit cu o serie de schimbari si in domeniul taxelor si impozitelor percepute de stat.
Pentru obtinerea unei autorizatii de constructie, un investitor va plati 15 taxe. Pe langa acestea, mai trebuie platita si taxa de arhitectura sau taxa de timbru. ... Toate acestea nu sunt decat un motiv in plus pentru ca dezvoltatorii imobiliari sa creasca si mai mult pretul.
Pentru ca praznuiesc o mare sarbatoare crestina, craiovenii dau importanta mesei de Craciun. Cu noile preturi, aceasta va costa cel putin 200 de lei.Cu toate ca înseamna mai mult decât o masa îmbelsugata, Craciunul este sarbatoarea în care gospodinele acorda o importanta deosebita pregatirii festinului.
google-analytics.com